Botox en Fillers2019-05-13T18:50:41+00:00

Project Description

Botox en Fillers

AFSPRAAK MAKEN

Botox en Fillers

AFSPRAAK MAKEN

Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse huidverzorging essentieel. Toch ontkomt een gezonde huid niet aan het natuurlijke verouderingsproces, zoals het dunner worden van de huid, rimpeltjes en lijntjes.
Het is heel goed mogelijk om de tekenen van huidveroudering aan te pakken door middel van tijdelijke, oplosbare fillers of botox.

Naast de botox en filler behandelingen bieden wij sinds kort ook behandelingen aan met de PlexR Soft surgery. De PlexR Soft Surgery behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Dit innovatieve apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geioniseerde gasmoleculen). Dit proces ‘verdampt’ de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken. Resultaat: een strakkere en jongere huid, zónder snijden, bloed of hechtingen.

We werken samen met Edward Berends van Perfect Look. Edward is gediplomeerd cosmetisch arts en is onder andere verbonden aan de NVCG en de NVEG. Neem contact op met onze salon voor het maken van een afspraak 0597- 674781

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works